Nacht van de Fooi | Bestuursjaar
23404
page-template-default,page,page-id-23404,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
Landelijk Bestuur 2020-2021 gezocht!

Wil jij iets voor het goede doel beteken en kan jij je studie combineren met een parttime bestuursjaar? Dan zoekt Nacht van de Fooi jou! De functies waarvoor jij je kan opgeven staan hieronder vernoemend met uitleg en ervaring van het huidige Landelijke Bestuur. Stuur je CV en motivatie naar contact@nachtvandefooi.nl. Check onze website, Instagram, Linkedin en Facebook pagina voor meer informatie over onze stichting. Vragen? Stuur ons een e-mail of een berichtje via een van onze sociale media kanalen.

Voorzitter

Mij naam is Pascalle en ik ben momenteel voorzitter van het Landelijk Bestuur. Als voorzitter ben ik verantwoordelijk voor het voorzitten van vergaderingen en het overzicht houden over de taken die per functie uitgevoerd worden. Daarnaast onderhoud ik samen met de secretaris (Willemijn) het contact met onze partner Wilde Ganzen en met de ontwikkelingsprojecten. Als voorzitter controleer je verder alle uitgaande berichten voor bv. social media, contact naar horecagelegenheden, nieuwsbrieven en partners.

 

Secretaris

Ik ben Willemijn en ik vervul momenteel de functie van Secretaris van het Landelijk Bestuur ’19-’20. Als Secretaris ben ik verantwoordelijk voor het contact met onze partner Wilde Ganzen, de NJR en met onze vier gekozen ontwikkelingsprojecten. Daarnaast schrijf ik het jaarplan, de nieuwsbrief en notuleer ik iedere bestuursvergadering. Verder heb ik veel contact met de voorzitter (Pascalle) en vervang ik haar tijdens afwezigheid. Het is veel schrijf- en mailwerk, maar erg leerzaam!

 

Penningmeester

Mijn naam is Emma en ik ben de penningmeester van het Landelijk bestuur van de Nacht van de Fooi. Als penningmeester ben ik verantwoordelijk voor het financiële beleid en de landelijke begroting van de stichting. Het is mijn taak om de financiën te beheren en te bewaken. Ik regel al het betalingsverkeer en hou overzicht over vergunningen & subsidies. Daarnaast controleer ik de stedelijke begrotingen en zorg ik ervoor dat de fooi door de steden op tijd wordt opgehaald.

 

PR-Media

Mijn naam is Mirre en ik vervul de functie van PR-Media. Als PR-Media ben ik voornamelijk bezig met het beheren van verschillende Social Media accounts. Hierbij ben ik verantwoordelijk voor het posten van content en richt ik me op het vergroten van het bereik van de Nacht van de Fooi. Daarnaast ontwerp ik door het jaar heen verschillende posters. Mijn functie geeft mij veel vrijheid, waardoor ik mijn creativiteit goed kan uiten. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het aansturen van de PR-media’s van de stedelijke besturen.

 

PR-Acquisitie

Ik ben Lotte en momenteel vervul ik samen met Sophie de functie van PR-Acquisitie binnen het landelijk bestuur van Nacht van de Fooi. Als PR-Acquisitie zijn Sophie en ik verantwoordelijk voor het operationeel budget en het werven van en contact onderhouden met sponsors. Mijn functie is vooral gericht op plannen, samenwerken en organiseren en bovendien doe je het nog eens samen met een bestuursgenoot! Ik vond mijn functie enorm leerzaam en kan het iedereen aanraden die naast studie opzoek is naar een uitdaging!

Mijn naam is Sophie en ik vervul de functie van PR-acquisitie samen met Lotte. Wij houden ons bezig met het werven van sponsoring voor ons operationele budget. Zonder deze gelden zou de Nacht van de Fooi niet plaats kunnen vinden. Dit doen we bv. door het benaderen van bedrijven voor sponsoring, of door studentenverenigingen te benaderen met de vraag of zij een borrel willen organiseren, om zo per biertje een aantal cent op te halen. Dit geld gaat naar uitgaven zoals posters, stickers en het organiseren van de Stedelijke Besturendag. Van deze functie leer je vooral om zakelijke contacten op te bouwen.

 

Stedencoordinator

Mijn naam is Lois en ik ben een van de twee Stedencoördinatoren van het Landelijk Bestuur van de Nacht van de Fooi. Samen met Bente ben ik als Stedencoördinator verantwoordelijk voor het contact met de zes Stedelijke Besturen. Wij zijn het aanspreekpunt voor alle voorzitters en ondersteunen hen, zodat we samen kunnen zorgen voor een geslaagde Nacht van de Fooi! Verder helpen we binnen het Landelijke Bestuur waar nodig en houden wij iedereen op de hoogte van de activiteiten van de Stedelijke Besturen.

Mijn naam is Bente en ik vervul de functie van Stedencoördinator. Als Stedenco ben ik, samen met Lois, voornamelijk bezig met de communicatie met alle stedelijke besturen. Wij proberen de stedelijke besturen zo goed mogelijk te helpen om de Nacht van de Fooi in elke stad een groot succes te laten worden. Daarnaast proberen we het Landelijk Bestuur te helpen waar het kan!