| Bestuursjaar
23404
page-template-default,page,page-id-23404,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
Landelijk Bestuur 2020 - 2021

Wil jij iets voor het goede doel beteken en kan jij je studie combineren met een parttime bestuursjaar? Dan zoekt Nacht van de Fooi jou! De functies waarvoor jij je kan opgeven staan hieronder vernoemend met uitleg en ervaring van het huidige Landelijke Bestuur. Stuur je CV en motivatie naar contact@nachtvandefooi.nl. Check onze website, Instagram, Linkedin en Facebook pagina voor meer informatie over onze stichting. Vragen? Stuur ons een e-mail of een berichtje via een van onze sociale media kanalen.

Voorzitter

Mijn naam is Pien en ik ben momenteel voorzitter van het Landelijk Bestuur. Als voorzitter ben ik verantwoordelijk voor het voorzitten van vergaderingen en het overzicht houden over de taken die per functie uitgevoerd worden. Daarnaast onderhoud ik samen met de secretaris (Jess) het contact met onze partner Wilde Ganzen en met de ontwikkelingsprojecten. Als voorzitter controleer je verder alle uitgaande berichten voor bv. social media, contact naar horecagelegenheden, nieuwsbrieven en partners.

 

Secretaris

Mijn naam is Jess en ik vervul momenteel de functie van Secretaris van het Landelijk Bestuur ’20-‘21. Als Secretaris ben ik verantwoordelijk voor het contact met onze partner Wilde Ganzen, de NJR en met onze twee gekozen ontwikkelingsprojecten. Daarnaast schrijf ik het jaarplan, de nieuwsbrief en notuleer ik iedere bestuursvergadering. Verder heb ik veel contact met de voorzitter (Pien) en vervang ik haar tijdens afwezigheid.

 

Penningmeester

Mijn naam is Déna en ik ben de penningmeester van het Landelijk bestuur van de Nacht van de Fooi. Als penningmeester ben ik verantwoordelijk voor het financiële beleid en de begroting van de stichting. Dit houdt in dat ik de financiën beheer en daarnaast hou ik overzicht over vergunningen & subsidies. Ook controleer ik de stedelijke begrotingen en zorg ik ervoor dat de fooien op tijd worden opgehaald.

 

PR-Media

Mijn naam is Yosca en ik vervul de functie van PR-Media. Als PR-Media ben ik voornamelijk bezig met het beheren van verschillende Social Media accounts. Hierbij ben ik verantwoordelijk voor het posten van content op onder andere onze Instagram, Facebook pagina’s en LinkedIn. Verder richt ik me op het vergroten van het bereik van de Nacht van de Fooi. Daarnaast ontwerp ik door het jaar heen verschillende posters. In mijn functie kan ik volledig mijn creativiteit kwijt, en hier ben ik dan ook graag veel mee bezig. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het aansturen van de PR-media’s van de stedelijke besturen.

 

PR-Acquisitie

Wij zijn Iris, Sofie en Elisa en wij vervullen samen de functie van PR-Acquisitie binnen het landelijk bestuur van Nacht van de Fooi. Als PR-Acquisitie zijn wij verantwoordelijk voor het operationeel budget en het werven van en contact onderhouden met sponsors. Dit doen wij onder andere door bedrijven te benaderen of evenementen in samenwerking met horeca te organiseren. Met deze opbrengsten betalen wij uitgaven zoals posters, stickers en de organisatie voor de Stedelijke Besturendag. De functie PR-Acquisitie is hoofdzakelijk gericht op plannen, samenwerken, organiseren en het opbouwen van zakelijke contacten.

 

Stedencoordinator

Mijn naam is Lynn en mijn functie is stedencoordinator in het Landelijk Bestuur 20-21. Dit doe ik samen met Quirine en Madelief en wij zijn verantwoordelijk voor de stedelijke besturen. Wij zullen ten eerste de stedelijke besturen in elke stad gaan werven. Daarnaast zullen wij ieder als contactpersoon optreden van een stad en het stedelijk bestuur helpen met het voorbereiden van activiteiten en uiteindelijk de Nacht van de Fooi. Verder hebben wij een ondersteunende rol voor de rest van het bestuur.

 

Mijn naam is Madelief en ik vervul de functie van Stedencoördinator in het Landelijk Bestuur ‘20-‘21. Samen met Quirine en Lynn ben ik verantwoordelijk voor het werven en begeleiden van de stedelijke besturen. We houden nauw contact met de voorzitters van de stedelijke besturen en proberen hen zo goed mogelijk te helpen met de organisatie van de Nacht van de Fooi. Ook ondersteunen we het Landelijk Bestuur waar nodig.

 

Mijn naam is Quirine en ik vervul de functie van Stedencoordinator samen met Madelief en Lynn. Als Stedenco ben verantwoordelijk voor het contact met alle Stedelijkebesturen in Nederland. Wij proberen de Stedelijkebesturen zo goed mogelijk te begeleiden en te helpen om onze actie in iedere stad goed mogelijk te laten slagen. Dit jaar is het een extra grote uitdaging met COVID-19. Ik heb onwijs zin om mij in te zetten om Nacht van de Fooi een groot succes te laten worden.