| Partners & Sponsoren
22025
page-template-default,page,page-id-22025,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

 

Partner van Nacht van de Fooi:

 

 

Over Wilde Ganzen:

Wilde Ganzen werkt samen met bevlogen Nederlanders aan projecten die een verschil willen maken in de levens van mensen in armoede. Met Nacht van de Fooi bundelen we onze krachten en ondersteunen we studenten die in actie komen om fondsen te werven voor kleinschalige en concrete ontwikkelingsprojecten. Kijk voor meer informatie op: www.wildeganzen.nl

 

Wilde Ganzen & Nacht van de Fooi

Nacht van de Fooi wordt intensief ondersteund door Wilde Ganzen. Misschien wel het belangrijkste gegeven van dit partnerschap is de verdubbeling van de opgehaalde fooi. Voor elke euro die wordt opgehaald tijdens de Nacht van de Fooi gaat er dus twee euro naar de projecten.
Daarnaast ondersteunt Wilde Ganzen  ons op allerlei vlakken met hun kennis en expertise.

Zonder sponsoren is het niet mogelijk om de Nacht van de Fooi te organiseren. Dit kan met financiële support, maar ook op een aantal andere manieren.

 

Bijdragen aan de organisatie van Nacht van de Fooi? Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op! Dit kan het makkelijkst via pr-acquisitie@nvdf.nl. Iris, Sofie en Elisa helpen je daar graag bij!