Nacht van de Fooi | Partners
22449
page-template-default,page,page-id-22449,page-child,parent-pageid-22025,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

 

Partner van Nacht van de Fooi:

wildeganzenlogo2015_0

 


 

 

Over Wilde Ganzen:

Wilde Ganzen werkt samen met bevlogen Nederlanders aan projecten die een verschil willen maken in de levens van mensen in armoede. Met Nacht van de Fooi bundelen we onze krachten en ondersteunen we studenten die in actie komen om fondsen te werven voor kleinschalige en concrete ontwikkelingsprojecten. Kijk voor meer informatie op: www.wildeganzen.nl

 

Wilde Ganzen & Nacht van de Fooi

Nacht van de Fooi wordt intensief ondersteund door Wilde Ganzen. Misschien wel het belangrijkste gegeven van dit partnerschap is de verdubbeling van de opgehaalde fooi. Voor elke euro die wordt opgehaald tijdens de Nacht van de Fooi gaat er dus twee euro naar de projecten.
Daarnaast ondersteunt Wilde Ganzen  ons op allerlei vlakken met hun kennis en expertise.

 

ASN FOUNDATION:

 

 

 

Over ASN Bank:

De ASN Bank zet zich in om de duurzaamheid van de samenleving te bevorderen en laat zich daar in haar economisch handelen door leiden. Economische groei mag volgens de ASN Bank niet ten koste gaan van het milieu, de natuur, kwetsbare bevolkingsgroepen of anderszins worden afgewenteld op toekomstige generaties. In Nederland is de ASN Bank sinds 1960 voorloper op het gebied van duurzaam bankieren. De bank is actief op het gebied van beleggen, sparen, betalingsverkeer en duurzame financieringen. De ASN Bank heeft ruim 670.000 klanten en een totaal beheerd vermogen van € 13,6 miljard.

Via de ASN Foundation ondersteunt de ASN Bank projecten over de hele wereld.

Het doel van de ASN Foundation is geld beschikbaar te stellen aan organisaties en projecten om duurzame initiatieven mogelijk te maken.

De ASN Bank maakt deel uit van SNS Bank N.V. Meer informatie vindt u op www.asnbank.nlof www.asnbank.nl/foundation.